Coachingpraktijk LifeMarks
Maak vandaag nog een afspraak Bel 06-420 244 57
#

Particulier tarief

Bekijk onze particuliere tarieven voor coaching – couselling. Tarieven van o.a. intakegesprek, begeleidingsgesprekken en partnergesprekken.

Afspraak maken

Home » Tarieven

Particulier tarief

Het belang van persoonlijke ontwikkeling wordt door werkgevers steeds vaker gezien. Daarnaast is volgens de Arbowet een werkgever verantwoordelijk voor de veiligheid, gezondheid en welzijn van een werknemer.

Tarieven Coaching – Counselling

Intakegesprek:                         €65,00

Het intakegesprek is mede bepalend voor het verloop en resultaat van het begeleidingstraject. Allereerst wordt er gekeken of er wederzijds “de klik” is om samen effectief aan de slag te gaan. Daarnaast is dit het moment waarop we inzichtelijk willen maken welke klachten er zijn en welke factoren hierop van invloed zijn. Kortom: wat is je hulpvraag en wat wil je bereiken? Aangezien ik dit zorgvuldig wil doen, kan de intake 1- 1.5 uur in beslag nemen.

Begeleidingsgesprekken:      €65,00
Partnergesprekken:               €100,00

Voor zakelijke tarieven   klik hier.

Afspraken & voordelen

Het annuleren van de afspraak dient minimaal 24 uur voor aanvang te gebeuren. Niet nagekomen of niet tijdig afgemelde afspraken zullen in rekening worden gebracht. Betaling dient binnen een week te worden voldaan. Via Zorgwijzer.nl zie je welke kosten verzekeringen vergoeden. Vaak blijkt dat wanneer je de extra maandelijkse premie, eigen bijdrage en eigen risico bij elkaar optelt, dat het goedkoper is om de kosten privé te betalen. Andere voordelen zijn:

  • Er zijn geen wachtlijsten. Als je eenmaal de beslissing hebt genomen om problemen op te lossen of inzichten te ontwikkelen, dan wil je er ook mee aan de slag.
  • De klachten worden niet gemeld bij de zorgverzekeraar. Wat privé is, blijft privé.
  • Je bent ervan verzekerd dat je werkt met degene die jij kiest.

Coachingsbudget?

Coaching wordt als effectief ervaren, zeker wanneer coaching wordt ingezet ter preventie van ziekteverzuim of reductie van de duur van uitval. Werkgevers zijn daarom meer en meer bereid de kosten van begeleiding van hun werknemers te vergoeden.

Je kan checken of een coachingsbudget is opgenomen in je CAO. Veelal is dit een bedrag van €500,00 per jaar. Uiteraard kan je ook bij de afdeling HR of personeelszaken of je leidinggevende vragen of er voor coaching een budget is gereserveerd. Voor zelfstandige ondernemers geldt dat coaching voor de belasting als bedrijfskosten aftrekbaar zijn. De BTW (21%) kan terug worden gevorderd.