Coachingpraktijk LifeMarks
Maak vandaag nog een afspraak Bel 06-420 244 57
#

Reviews LifeMarks

LifeMarks heeft in de afgelopen jaren veel reviews opgebouwd. Tegenwoordig is het belangrijk om te weten wat anderen van je vinden. Om zo transparant mogelijk naar de buitenwereld over te komen kun je al mijn reviews hieronder lezen. Zo vind ik het ook belangrijk wat jij van mij vind. Wil je een ervaring met LifeMarks delen? Dan kan je deze onderaan inzenden.

Default Avatar75
Sales ICT

Met klachten van overspannenheid richting burn-out bij Karin terechtgekomen.
Heerlijke directe aanpak, de "niet lullen maar poetsen" mentaliteit waar ik van hou. En ook veel humor! De gesprekken geven inzicht door de gerichte vragen die ze stelt en door de spiegel die wordt voorgehouden. Ik heb mezelf nog beter leren kennen en veel handvatten meegekregen voor de toekomst. Karin bedankt!

Default Avatar75

De gesprekken met Karin hebben mij geholpen om weer helder en positief te denken en te handelen. Door haar manier van spiegelen en vragen stellen krijg je inzicht in jezelf. Haar humor, structuur, directe aanpak en voorstellingsvermogen zijn heel waardevol. Karin bedankt, ik vond het prettig van jou te mogen leren.

Default Avatar75
Gezinshuisouder

Met behulp van het coachingstraject heb ik mijn verdriet en emotie een plaats kunnen geven. Doordat verdriet, frustratie of hoe je het noemen wilt in de gesprekken met Karin aandacht en ruimte kreeg heb ik de gebeurtenis los kunnen koppelen van mij als persoon.
Ik ben mij bewust dat ik eerder en duidelijker mijn grens aan moet geven door concreet te zijn en helder te communiceren. Dus: waar ik mee zit (GEVOEL) uitspreken en aangeven wat ik verwacht (BEHOEFTE) Best lastig, maar oefening baart kunst!

Default Avatar75
gastvrouw

via mijn leidinggevende ben ik bij Karin terecht gekomen omdat ik het allemaal niet meer recht kon breien.
De methode die zij gebruikt heeft mij zo geholpen dat ik een heleboel dingen een plaats heb kunnen geven.
Haar gesprekken en vooral spiegel werken echt!!
Karin ik ga je gesprekken geloof ik wel een beetje missen.
je bent de beste!!