Coachingpraktijk LifeMarks
Maak vandaag nog een afspraak Bel 06-420 244 57
#

Reviews LifeMarks

LifeMarks heeft in de afgelopen jaren veel reviews opgebouwd. Tegenwoordig is het belangrijk om te weten wat anderen van je vinden. Om zo transparant mogelijk naar de buitenwereld over te komen kun je al mijn reviews hieronder lezen. Zo vind ik het ook belangrijk wat jij van mij vind. Wil je een ervaring met LifeMarks delen? Dan kan je deze onderaan inzenden.

Default Avatar75
Leerkracht

Na een periode van tegenslag zowel privé als op mijn werk kwam ik via mijn werkgever bij Karin terecht. Karin is duidelijk en helder in haar aanpak. Luistert goed en helpt mee handvatten te zoeken om te dealen met datgene wat achter je ligt en vooruit te kijken. Karin is niet van de "zachte heelmeesters", maar brengt in de gesprekken duidelijk aan het licht hoe je ervoor staat. Je na te laten denken welke stappen er gezet moeten worden. Een proces in korte tijd van geen overzicht meer hebben naar duidelijkheid. Dan begint het proces van veranderen wat ik zelf in gang moet zetten. Met behulp van deze coaching gaat dat zeker lukken.

Default Avatar75
Pedagogisch medewerker A

Na een zware periode zowel op werk als privé kwam ik bij Karin terecht. Dit was al een hele prestatie voor mij, aangezien ik moeilijk om hulp kan vragen. Karin is eerlijk en heeft me geconfronteerd met waar het op staat. Hierdoor zijn we snel bij de kern gekomen. Door middel van opdrachten heb ik gewerkt aan moeilijke situaties en weet ik steeds beter hiermee om te gaan.

Karin, bedankt voor alles! Je bent een topper!

Default Avatar75
Pedagogische medewerker B

Dankzij de sessies bij Karin heb ik belangrijke beslissingen kunnen nemen. Karin stelde kritische vragen, wat mij soms heeft gedwongen om over situaties na te denken, wat ik normaal maar al te graag weg stop. Enorm bedankt voor alle steun!

Default Avatar75
Lijnmanagement

De gesprekken met Karin heb ik ervaren als zinvol. Ze hanteert een stijl van coaching die elementen bevat van onderzoek naar het verleden maar vooral kijkt naar het nu, en vervolgens naar de toekomst. Met name naar hoe ik mijzelf in die toekomst zie en welke rol ik daarin wil hebben. Tijdens de gesprekken ontstaan inzichten waaraan ze praktische handvatten koppelt waarmee ik aan de slag kan.
Karin schrikt niet terug voor kritische vragen of directe uitspraken als dat nodig is, iets dat niet altijd makkelijk is maar wel onderdeel moet zijn van een dergelijk traject.
Ik werd aan het denken gezet, maar ook aan het werk vanuit een intrinsieke motivatie. Ook nu, na afronding van het traject heb ik hier nog altijd baat bij.