Coachingpraktijk LifeMarks
Maak vandaag nog een afspraak Bel 06-420 244 57
#

Reviews LifeMarks

LifeMarks heeft in de afgelopen jaren veel reviews opgebouwd. Tegenwoordig is het belangrijk om te weten wat anderen van je vinden. Om zo transparant mogelijk naar de buitenwereld over te komen kun je al mijn reviews hieronder lezen. Zo vind ik het ook belangrijk wat jij van mij vind. Wil je een ervaring met LifeMarks delen? Dan kan je deze onderaan inzenden.

Default Avatar75

Karin is confronterend op een passende manier. De manier waarop ik problemen oploste werkten op dit moment van mijn leven niet en Karin gaf hier op een duidelijke manier inzicht in waardoor ik nu weer goed in mijn vel zit.
Karin coacht op een erg prettige en blijkbaar succesvolle manier! Ik ben erg blij met de gesprekken die ik heb rhad met Karin.

Default Avatar75
Jeugdzorg werker

Via mijn werkgever ben ik in contact gekomen met Karin. Ik zat in een pittige periode, zowel in werk als privé. Samen met Karin durfde ik op zoek te gaan naar mijn valkuilen (om ze vervolgens om te kunnen zetten naar kwaliteiten, of er op een goede manier mee om te leren gaan)maar vooral ook emoties. Door hierover te spreken heb ik meer zelf inzicht gekregen en Karin heeft mij handvatten gegeven waarmee ik aan het werk kon. Wat ik aan Karin heel erg waardeer is, haar openheid en haar kritische kijk op situaties. Ik heb veel gehad aan de gesprekken met Karin. Door Karin lukt het mij om het verleden te accepteren en weer positief helemaal te gaan voor het nu en de toekomst.

Karin je bent echt goed in je werk en nogmaals bedankt voor de fijne gesprekken.

Default Avatar75
Leerkracht

Na een periode van tegenslag zowel privé als op mijn werk kwam ik via mijn werkgever bij Karin terecht. Karin is duidelijk en helder in haar aanpak. Luistert goed en helpt mee handvatten te zoeken om te dealen met datgene wat achter je ligt en vooruit te kijken. Karin is niet van de "zachte heelmeesters", maar brengt in de gesprekken duidelijk aan het licht hoe je ervoor staat. Je na te laten denken welke stappen er gezet moeten worden. Een proces in korte tijd van geen overzicht meer hebben naar duidelijkheid. Dan begint het proces van veranderen wat ik zelf in gang moet zetten. Met behulp van deze coaching gaat dat zeker lukken.

Default Avatar75
Pedagogisch medewerker A

Na een zware periode zowel op werk als privé kwam ik bij Karin terecht. Dit was al een hele prestatie voor mij, aangezien ik moeilijk om hulp kan vragen. Karin is eerlijk en heeft me geconfronteerd met waar het op staat. Hierdoor zijn we snel bij de kern gekomen. Door middel van opdrachten heb ik gewerkt aan moeilijke situaties en weet ik steeds beter hiermee om te gaan.

Karin, bedankt voor alles! Je bent een topper!