Coachingpraktijk LifeMarks
Maak vandaag nog een afspraak Bel 06-420 244 57
#

Reviews LifeMarks

LifeMarks heeft in de afgelopen jaren veel reviews opgebouwd. Tegenwoordig is het belangrijk om te weten wat anderen van je vinden. Om zo transparant mogelijk naar de buitenwereld over te komen kun je al mijn reviews hieronder lezen. Zo vind ik het ook belangrijk wat jij van mij vind. Wil je een ervaring met LifeMarks delen? Dan kan je deze onderaan inzenden.

Default Avatar75
Anoniem

10 juni 2014

Vriendelijk, open, direct, gericht op samenwerking en persoonlijke ontwikkeling.

Karin is gericht op de persoonlijke ontwikkeling van haar client. Ze stelt je op je gemak, vraagt door waar nodig, confronteert op prettige wijze en laat je hierdoor over je eigen ontwikkeling nadenken. In een kort tijdsbestek heb ik veel geleerd over mezelf waar ik weer verder mee kan.

Default Avatar75
Roos

20 februari 2014

Ik dacht ik los het zelf wel op...

Ik begon sceptisch aan het traject ik dacht ik los het zelf wel op maar na het eerste gesprek voelde het gelijk zo goed en vertrouwd dat ik dacht nee, ik los het niet zelf op en dat hoeft ook niet. Na elk gesprek voelde ik me beter. Nooit gedacht dat het zo snel effect zou hebben. Baal ervan dat ik dit niet veel eerder heb gedaan. Karin is heel open, eerlijk, recht door zee en heeft veel humor. De gesprekken waren heel ontspannen en Karin pakt precies de goede punten eruit. Ik heb er veel aan gehad en als ik me nu even wat minder voel (wat gelukkig heel weinig voorkomt) denk ik even terug aan de gesprekken en kan ik weer vooruit!

Default Avatar75
Niels

13 december 2013

Oprecht, geïnteresseerd en doelgericht met humor

Mijn coachingstraject met Karin van LifeMarks is heel opbouwend geweest. Karin is doelgericht maar ook geinteresseerd in de persoon zelf. Ze heeft duidelijk voor ogen waar ze heen wil en kan de juiste vragen stellen. ook wordt je geconfronteerd met de waarheid die ze jou helpt ontdekken. ik heb de coaching als plezierig en leerzaam ervaren. ook omdat het niet alleen maar over het werk ging, maar ook de persoonlijke dingen erom heen.

Default Avatar75
Annika van den Berg

22 november 2013

Samen met Karin een helder doel formuleren en daar regelrecht op afstevenen!

Karin is zeer direct en doelgericht en juist die combinatie heeft voor mij gemaakt dat ik ook na onze gesprekken mijn doel voor ogen kon houden