Coachingpraktijk LifeMarks
Maak vandaag nog een afspraak Bel 06-420 244 57
#

Reviews LifeMarks

LifeMarks heeft in de afgelopen jaren veel reviews opgebouwd. Tegenwoordig is het belangrijk om te weten wat anderen van je vinden. Om zo transparant mogelijk naar de buitenwereld over te komen kun je al mijn reviews hieronder lezen. Zo vind ik het ook belangrijk wat jij van mij vind. Wil je een ervaring met LifeMarks delen? Dan kan je deze onderaan inzenden.

Default Avatar75
L. van de Geer

22 januari 2015

Directe communicatie met een vleugje humor... het zet je aan het denken!

Super fijne gesprekken heb ik kunnen voeren met Karin. Karin neemt de tijd voor je en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. Dit doet Karin door middel van directe communicatie met een vleugje humor. Iets wat ik ontzettend kon waarderen. Karin zet je aan het nadenken, en zorgt ervoor dat je de punten bij jezelf zoekt. Je kan immers de wereld niet veranderen. Begin bij jezelf:) Wat kan jij zelf doen om het voor jezelf dragelijk te maken! Bedankt!

Default Avatar75
L.

8 januari 2015

Doortastend met gevoel voor humor.

Karin heeft mij geholpen meer inzicht te krijgen en weer verder te kunnen. Zowel persoonlijk als professioneel. Zij is doortastend, heeft inlevingsvermogen en een goede dosis humor. Zeker een aanrader als je het gevoel hebt wel even een steuntje in de rug te kunnen gebruiken of een duwtje in de goede richting nodig hebt.

Default Avatar75
C. van veen

18 oktober 2014

Er is doel gericht te werk gegaan waarbij je na het eerste gesprek al stof tot nadenken heb.

Als je twijfelt om in gesprek te gaan kan ik nu zeggen gewoon doen. Het geeft je inzicht en dit bied mogelijkheden voor de toekomst. Door de druk van het dagelijkse leven heeft deze gesprekken mij geholpen om eens stil te staan bij wat je nu werkelijk doet en wordt je er een gelukkiger mens door. Dit heeft deuren open gezet die voor mij dicht waren.

Default Avatar75
A. Gerritse

10 juni 2014

Daadwerkelijk aan de slag met mijzelf,door het bespreken en vervolgens doen van situatie's uit werk.

Veel praktische handvatten voor mijn werk en nieuwe inzichten verkregen. Hierdoor met wat meer afstand van mijn werk gaan functioneren.