Coachingpraktijk LifeMarks
Maak vandaag nog een afspraak Bel 06-420 244 57
#

Reviews LifeMarks

LifeMarks heeft in de afgelopen jaren veel reviews opgebouwd. Tegenwoordig is het belangrijk om te weten wat anderen van je vinden. Om zo transparant mogelijk naar de buitenwereld over te komen kun je al mijn reviews hieronder lezen. Zo vind ik het ook belangrijk wat jij van mij vind. Wil je een ervaring met LifeMarks delen? Dan kan je deze onderaan inzenden.

Default Avatar75
Rachel Meekers

21 november 2013

Ik zat tegen een beginnende burn-out aan toen ...

Ik zat tegen een beginnende burn-out aan toen ik bij Karin kwam. Ik voelde mij meteen bij haar op mijn gemak. Dankzij Karin heb ik geleerd om naar mijzelf te kijken, en signalen bij mezelf te herkennen op het moment dat het even niet goed gaat. Door haar inlevingsvermogen en huiswerkopdrachen, waarin ik weer mijn rust kon vinden, ging het al snel goed met mij. AL na drie weken zag ik verschil. Ik ben nu inmiddels 4 maanden verder en ik voel me TOP. Bedankt Karin voor alles!

Default Avatar75
Eva

25 oktober 2012

Naar de kern met humor!

Karin, je directheid vind ik verfrissend. Ook confronterend! En altijd met humor. Werkt voor mij prima. Wat ik prettig vind is dat je ook open staat voor feedback én daar iets mee doet. Ik beveel je van harte aan!

Default Avatar75
Kimberley

3 december 2012

Perfect ondersteuning

Na een aantal gesprekken met Karin ben ik weer met beide benen op de grond gezet. Veel inlevingsvermogen en persoonlijke begeleiding. Ben erg blij dat ik deze stap gezet heb.

Default Avatar75
Luijten

27 november 2012

Het individuele coachingstraject is voor mij ..

Het individuele coachingstraject is voor mij een verrijking geweest, een erg bijzondere ervaring, waar je heel veel energie uit haalt.

Je verbaast jezelf elke sessie opnieuw. Confronterend, geen moeilijkheden uit de weg gaand, vol energie en goed voorbereid geeft Karin elke sessie meer dan 100%.
Het heeft mij geleerd om mijn interne vlam onder controle te krijgen, door uit de situatie te stappen en met een andere bril naar de situatie te kijken!