Coachingpraktijk LifeMarks
Maak vandaag nog een afspraak Bel 06-420 244 57
#

Reviews LifeMarks

LifeMarks heeft in de afgelopen jaren veel reviews opgebouwd. Tegenwoordig is het belangrijk om te weten wat anderen van je vinden. Om zo transparant mogelijk naar de buitenwereld over te komen kun je al mijn reviews hieronder lezen. Zo vind ik het ook belangrijk wat jij van mij vind. Wil je een ervaring met LifeMarks delen? Dan kan je deze onderaan inzenden.

Default Avatar75
Marc

27 november 2012

On speaking terms

Karin, je directheid vind ik verfrissend. Ook confronterend! En altijd met humor. Werkt voor mij prima. Wat ik prettig vind is dat je ook open staat voor feedback én daar iets mee doet. Ik beveel je van harte aan!

Default Avatar75
Ellen

8 oktober 2012

Door coaching kwam ik verder

Karin, je weet dat ik met wat scepsis voor de deur stond. Uiteindelijk heb ik jou en de wijze waarop jij mij als coach tijdens mijn burn out ondersteunde als zeer prettig ervaren. Vooral omdat je ook in het bedrijfsleven hebt gezeten en ik het gevoel had goed met je te kunnen sparren. Bedankt voor de spiegel die je mij hebt voorgehouden! En ja, ik zeg nu ook Nee.

Default Avatar75
Max

1 oktober 2012

Duidelijk en professioneel

Ik heb de gesprekken als bijzonder prettig ervaren. Er werd echt geluisterd. Opvallend hoe snel we tot de kern gekomen zijn (was soms ook wel een beetje confronterend), maar ik had er echt wat aan. Wat ik zo fijn vond, was dat het niet zo'n soft gedoe was. Gewoon volwassen en professioneel waarbij ik de ruimte kreeg om zelf mijn keuze te bepalen. En gelukkig, er kon ook gelachen worden. Juist dat had ik soms zo nodig. Dat wat ik toen geleerd heb, kan ik nu nog steeds gebruiken. Zowel prive als op mijn werk.