Coachingpraktijk LifeMarks
Maak vandaag nog een afspraak Bel 06-420 244 57
#

Reviews LifeMarks

LifeMarks heeft in de afgelopen jaren veel reviews opgebouwd. Tegenwoordig is het belangrijk om te weten wat anderen van je vinden. Om zo transparant mogelijk naar de buitenwereld over te komen kun je al mijn reviews hieronder lezen. Zo vind ik het ook belangrijk wat jij van mij vind. Wil je een ervaring met LifeMarks delen? Dan kan je deze onderaan inzenden.

Default Avatar75
Eigenaar

12 mei 2016

Vooral jouw pragmatische aanpak vond ik verfrissend en verhelderend. Je hebt de vicieuze cirkel waarin ik zat doorbroken. Dat had ik nodig en daar blijf ik ook in de toekomst de vruchten van plukken. Gewoon goed!

Default Avatar75
Hulpverlener

In het afgelopen jaar dat ik met Karin heb gesproken, is er veel gebeurd. Ik was zo boos. Boos vooral op mijzelf. Boos dat ik thuis zat en niet kon werken. Daarna boos op de dader. De dader. Dus ik het slachtoffer. Ik vond het zo moeilijk om hier mee om te gaan. Dagelijks pijn en niet weten of en hoe ik zou herstellen. Door het incident is zoveel in een ander daglicht komen te staan. Hoe belangrijk is nu mijn werk? Mijn gezin? Mijn veiligheid? Hoe wil ik leven? Over alle vragen en twijfels die ik had en waar ik het moeilijk mee had, kon ik met je praten. Ik werk weer en heb er weer plezier in, maar zoals ik nu werk is het wel voor mij gezonder. In alle opzichten. Waar ik nu sta, was ik niet zonder jouw hulp gekomen. Dank daarvoor. Dat heb ik je al gezegd, maar dan nu nog een keer. 😛

Default Avatar75
manager

30 maart 2016

Ik kwam bij Karin via mijn werk, waar ik helemaal was vastgelopen en ook prive met een enorme druk kampte.
Een druk die ik mezelf oplegde. Ik moest altijd van alles en dat was me nu teveel geworden.
De gesprekken met Karin waren verhelderend. Karin is een erg fijn mens die je niet gaat vertellen hoe je het moet gaan doen. Ze laat je zelf inzien hoe het zit. Dat doet zij op een prettige manier, eerlijk en ook met humor.
Ik heb er enorm van geleerd en sta nu weer stevig in het leven, genietend van het leven in plaats van alleen maar de verplichtingen te zien.

Default Avatar75
gedragswetenschapper.

22 oktober 2015

Dankzij de sessies bij Karin ervaar ik mijn baan door de werkdruk niet meer als 'vervelend'. Ik kan nu met minder schuldgevoel 'nee' zeggen.