Coachingpraktijk LifeMarks
Maak vandaag nog een afspraak Bel 06-420 244 57
#

Reviews LifeMarks

LifeMarks heeft in de afgelopen jaren veel reviews opgebouwd. Tegenwoordig is het belangrijk om te weten wat anderen van je vinden. Om zo transparant mogelijk naar de buitenwereld over te komen kun je al mijn reviews hieronder lezen. Zo vind ik het ook belangrijk wat jij van mij vind. Wil je een ervaring met LifeMarks delen? Dan kan je deze onderaan inzenden.

Default Avatar75
Pedagogische medewerker B

Dankzij de sessies bij Karin heb ik belangrijke beslissingen kunnen nemen. Karin stelde kritische vragen, wat mij soms heeft gedwongen om over situaties na te denken, wat ik normaal maar al te graag weg stop. Enorm bedankt voor alle steun!

Default Avatar75
Lijnmanagement

De gesprekken met Karin heb ik ervaren als zinvol. Ze hanteert een stijl van coaching die elementen bevat van onderzoek naar het verleden maar vooral kijkt naar het nu, en vervolgens naar de toekomst. Met name naar hoe ik mijzelf in die toekomst zie en welke rol ik daarin wil hebben. Tijdens de gesprekken ontstaan inzichten waaraan ze praktische handvatten koppelt waarmee ik aan de slag kan.
Karin schrikt niet terug voor kritische vragen of directe uitspraken als dat nodig is, iets dat niet altijd makkelijk is maar wel onderdeel moet zijn van een dergelijk traject.
Ik werd aan het denken gezet, maar ook aan het werk vanuit een intrinsieke motivatie. Ook nu, na afronding van het traject heb ik hier nog altijd baat bij.

Default Avatar75
Pmer

Na een heftig incident op werk kwam ik bij Karin terecht. Ze heeft mijn situatie geanalyseerd. Stukje bij beetje hebben we in de sessie de componenten behandeld waaraan ik moest werken. Waardoor ik nu bewuster keuzes voor mezelf maak, meer hulp probeer in te schakelen, accepteer dat ik verdrietig mag zijn en trotser mag zijn op wat ik al heb bereikt.
Ook al ben ik niet zo prater. Lichaamstaal spreekt boekdelen. Karin wist de juiste interpretaties te geven aan mijn lichaamstaal, wat super fijn is.
Ze maakt praktisch gebruik van verschillende modellen uit de theorie die de problemen inzichtelijk maken.

Het was heel erg fijn !

Default Avatar75

26 mei 2016

Een nieuwe weg inslaan, in mijn case: hoe kan ik minder werken en hoe bouw ik mijn privé leven op?
Door de aanpak van Karin met alle tools, handvatten, opdrachten, welke gepaard gingen met tranen en een dosis humor komt het woordje nee weer in mijn woordenboek voor. Heeft Karin me laten inzien dat mijn handelen, waarde en normen uit een stukje karakter komt, opvoeding, omgeving en de gebeurtenissen in mijn leven.
Rouwverwerking hoorde daar zeker bij, overlijden van mijn ouders binnen 1 jaar, een relatie die beëindigd werd, zorgde ervoor dat ik goed werd in mijn werk en dat ik alleen mijn boontjes kon doppen. Alleen had ik daardoor mezelf voor een groot deel weggecijferd. Karin heeft me bewust gemaakt dat ik de enige ben die daar verandering in kan aanbrengen en dat mijn bindings- verlatingsangst privé een gevolg zijn geweest.
Karin met jouw expertise, je inlevingsvermogen, door te vragen om tot de kern te komen, kan ik voorzichtig verandering in mijn leven aanbrengen! Bedankt!
Irene mei 2016