Coachingpraktijk LifeMarks
Maak vandaag nog een afspraak Bel 06-420 244 57
#

Reviews LifeMarks

LifeMarks heeft in de afgelopen jaren veel reviews opgebouwd. Tegenwoordig is het belangrijk om te weten wat anderen van je vinden. Om zo transparant mogelijk naar de buitenwereld over te komen kun je al mijn reviews hieronder lezen. Zo vind ik het ook belangrijk wat jij van mij vind. Wil je een ervaring met LifeMarks delen? Dan kan je deze onderaan inzenden.

Default Avatar75
Pedagogische medewerker B

Dankzij de sessies bij Karin heb ik belangrijke beslissingen kunnen nemen. Karin stelde kritische vragen, wat mij soms heeft gedwongen om over situaties na te denken, wat ik normaal maar al te graag weg stop. Enorm bedankt voor alle steun!

Default Avatar75
Lijnmanagement

De gesprekken met Karin heb ik ervaren als zinvol. Ze hanteert een stijl van coaching die elementen bevat van onderzoek naar het verleden maar vooral kijkt naar het nu, en vervolgens naar de toekomst. Met name naar hoe ik mijzelf in die toekomst zie en welke rol ik daarin wil hebben. Tijdens de gesprekken ontstaan inzichten waaraan ze praktische handvatten koppelt waarmee ik aan de slag kan.
Karin schrikt niet terug voor kritische vragen of directe uitspraken als dat nodig is, iets dat niet altijd makkelijk is maar wel onderdeel moet zijn van een dergelijk traject.
Ik werd aan het denken gezet, maar ook aan het werk vanuit een intrinsieke motivatie. Ook nu, na afronding van het traject heb ik hier nog altijd baat bij.

Default Avatar75
Pedagogisch medewerker B Jeugdzorg

Na een uitputtende situatie op mijn werk en daardoor ook privé, was ik mijzelf iets verloren. Na een verhelderend gesprek met Karin die daarbij aanspraak maakte op mijn zelf reflecterend vermogen kon ik meteen aan de slag met het recht zetten van een aantal zaken in mijn leven. Dit heeft uiteindelijk voor zeer positieve ontwikkelingen in mijn werk en privé leven gezorgd.
De gesprekken met Karin die daarna volgden waren relativerend, verhelderend en werden gevoerd met een gezonde dosis humor.
Bedankt Karin voor deze ervaring waar ik hopelijk de rest van mijn leven iets aan ga hebben.

Default Avatar75
Pmer

Na een heftig incident op werk kwam ik bij Karin terecht. Ze heeft mijn situatie geanalyseerd. Stukje bij beetje hebben we in de sessie de componenten behandeld waaraan ik moest werken. Waardoor ik nu bewuster keuzes voor mezelf maak, meer hulp probeer in te schakelen, accepteer dat ik verdrietig mag zijn en trotser mag zijn op wat ik al heb bereikt.
Ook al ben ik niet zo prater. Lichaamstaal spreekt boekdelen. Karin wist de juiste interpretaties te geven aan mijn lichaamstaal, wat super fijn is.
Ze maakt praktisch gebruik van verschillende modellen uit de theorie die de problemen inzichtelijk maken.

Het was heel erg fijn !