Coachingpraktijk LifeMarks
Maak vandaag nog een afspraak Bel 06-420 244 57
#

Reviews LifeMarks

LifeMarks heeft in de afgelopen jaren veel reviews opgebouwd. Tegenwoordig is het belangrijk om te weten wat anderen van je vinden. Om zo transparant mogelijk naar de buitenwereld over te komen kun je al mijn reviews hieronder lezen. Zo vind ik het ook belangrijk wat jij van mij vind. Wil je een ervaring met LifeMarks delen? Dan kan je deze onderaan inzenden.

Default Avatar75
Hellen

9 juni 2015

Karin is een coach die mensen op een persoonlijke wijze benaderd waarbij zij de juiste snaren raakt.

Ik heb fijne gesprekken met Karin gehad waarbij de opdrachten die zij mee naar huis gaf goed, op hetgeen we hadden besproken, aansloten. Karin kijkt naar je als persoon waarbij ze je op haar eigen directe manier en met een vleugje humor de juiste spiegel voorhoudt. De gesprekken hebben voor mij geleid tot een aantal eye-openers. Ook heb ik de nodige handvatten van haar meegekregen waarmee ik zeker weer stappen kan maken in mijn persoonlijke ontwikkeling.

Default Avatar75
Lois

1 juni 2015

Dankzij Karin heb ik mijzelf verder kunnen ...

Dankzij Karin heb ik mijzelf verder kunnen ontwikkelen op persoonlijk en zakelijk vlak. Karin coacht met veel humor en zorgde ervoor dat ik mijzelf snel op mijn gemak voelde. Daarnaast neemt ze geen blad voor haar mond, waardoor je toch anders naar jezelf gaat kijken. Dankzij die prettige gesprekken kon ik het uiterste uit mijzelf halen. Zij weet precies datgene te zeggen of te constateren waarmee je na de sessie weer verder kan. Die eyeopeners hebben gezorgd voor meer zelfkennis maar ook voor meer rendement in mijn huidige werkzaamheden.

Default Avatar75
Manon

9 april 2015

Karin heeft me ontzettend goed geholpen.

De no-nonsense houding van Karin van der Star vond ik erg prettig. Ik heb veel gehad aan de spiegels die me voorgehouden werden en Karin pikte feilloos de zere punten eruit waar ik weer mee verder kon. Ook heeft ze me uit mijn comfortzone gehaald, wat mij in mijn proces zeker verder heeft geholpen en ook haar vertrouwen in mij dat ik op eigen kracht weer verder kan.

Default Avatar75
Katja

9 maart 2015

Ik heb Karin als een zeer directe, ..

Ik heb Karin als een zeer directe, hartelijke, humoristische, eerlijke, no nonsens coach ervaren. Ze weet op het juiste moment de vinger op de zere plek te leggen. Niets te vroeg maar ook zeker niet te laat. Ze stimuleert je om zelf de antwoorden/ inzichten te verkrijgen maar laat je niet on-eindig zwemmen. Dankzij Karin heb ik vlot mijn doel ,waarvoor ik bij haar kwam, kunnen behalen.